Transport persoane România Germania

Va ajutam sa gasiti cele mai bune curse de transport persoane din Romania – Germania de la adresa la destinatie. De cand se poate circula liber in spatiul Schengen , Germania a devenit cea mai vizitata tara aleasa de românii care vor sa munceasca in strainatate sau sa viziteze rudele din aceasta tara.

Cam aproximativ 90% din cetățenii români prefera transportul din Romania in Germania cu microbuz si autocar aceasta varianta este cea mai convenabila fiindca te preia de la adresa si te duce pana la domiciliu.

Viotur se diferentiaza fata de alte firme de transport Germania deoarece are parteneriate de colaborare cu majoritatea firmelor din Romania si prin faptul ca ofera transport spre Germania ZILNIC fata de alte firme care ofera plecare in Germania doar o data sau de doua ori pe saptamana.

REZERVĂ GRATUIT

Beneficiati de multiple avantaje alegand transportul la adresa deoarece microbuzele si autocarele circula frecvent si la ore diferite atat din Germania Romania cat si retur din Romania Germania zilnic, unele microbuze pleaca la anumite intervale de ore în aceiasi zi ( dimineata sau seara) altele la alte ore, daca nu poti merge la o anumita ora, iti gasim cursa la o alta ora din zi pentru ca tu sa te bucuri de cea mai potrivită cursă de transport Germania de la domiciliu.

Beneficiati de o masa calda gratuita sau o gustare la un restaurant de pe traseul calatoriei spre Germania

Pe anumite curse de autocar sunt implementate prize la scaune si wi-fi

Aveti inclus in pretul biletului un bagaj gratuit de pana la 50 kg si un rucsac sau o gentuta pe care o pueti lua in interiorul autocarului sau microbuzului

Conditile de calatorie actualizate privind situatia in contextul pandemiei coronavirus se pot verifica pe site ul oficial guvernamental gov.ro dar deocamdata informatile care le avem sunt ca se circula normal fara nici o restrictie pe teritoriul Germaniei privind transportul rutier de persoane Romania Germania

Plecari Germania Romania zilnic program

Zilele de plecare în și din Germania:

Programul transportului de persoane din Germania – Romania se efectueaza in fiecare zi de :LUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, VINERI, SAMBATĂ, DUMMINICĂ.

Plecarile din Romania – Germania azi si in urmatoarele zile de: LUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, VINERI, SAMBATĂ, DUMINICĂ.

Orele de imbarcare cu plecare din Germania Romania sunt aproximative se dau intervale de ore ptr ca pasagerii sa aibe timp suficient sa se pregateasca (exemplu ore intre: 10: 00 – 12:00)

Orele si statile de imbarcare din Romania se comunica la telefon deoarece fiecare oras din România are o ora diferita de plecare fata de alt oras

Pentru plecări România Germania microbuz la adresa sau Germania – Romania de la destinatie calatorii sunt preluati din orice oras al tarii . Includem numeroase beneficii, precum confort, siguranta si profesionalism, compania avand ca scop oferirea unei calatorii realizate intr-o maniera impecabila din toate punctele de vedere.