Kom godt i gang med Bubble Waffles i din isbutik

Vi leverer alt udstyret, bubble waffle mix og personlig hjælp til opstarten – Så I kan være 100% klar til at servere de berømte vafler for de dessert elskende

Kontakt os

Den komplette pakke

Vaffelbaronerne leverer et komplet koncept, der skal gøre det let for jer at komme i gang med bagningen.

I vores startpakker vil I få leveret alt fra udstyr, marketingsmateriale og oplæring, og derudover vil de løbende holde jer opdateret på nye trends og give inspiration til brugen af vafler.

Udstyr/produkter

Én ting, der er vigtig, når det kommer til at bage vafler, er, at man aldrig må gå ned på udstyr.

Vi har samlet alt det nødvendige udstyr og samlet feedback fra vores kunder, således at I ikke skal til at opfinde den dybe tallerken eller lede længe efter det rette vaffeljern.

Marketingsmateriale

Kunderne elsker friskbagte vafler, men de skal selvfølgelig vide at i forhandler dem.

Vi sørger for, at I kan få leveret plakater med eget logo samt få ekstra billeder til f.eks. sociale medier, så I kan promovere produkterne bedst muligt og skabe omtale blandt jeres kunder.

Oplæring

Det kan virke let at bage vafler, men som så mange andre ting er der en masse tips og tricks, der kan gøre det hele mere gnidningsfrit.

Vi har derfor samlet deres bedste råd og guides på forskellige videoer, så oplæringen af jeres medarbejdere kan ske uden problem.

Det kan også aftales at de kommer ud til jer for at oplærer jeres medarbejdere.

“Det er en fornøjelse at samarbejde med Vaffelbaronerne. De er hurtige og imødekommende hvis der er udfordringer eller ris og ros. Et helt nyt pust til branchen!”

“Vi tog Bubble Wafflen ind i Svaneke Chokoladeri og lavede andre nye spændende tiltag i 2019. I forlængelse af dette oplevede vi et omsætningsløft på is salget med 10 – 15%, og der er ingen tvivl om at baronernes koncept hjalp os godt på vej!”

”Vi havde efterspurgt et nyt og friskbagt vaffelkoncept, og da vi hørte, at Bubble Waffles var årtiets populære vaffel, skulle vi selvfølgelig have det!”

Bubble Waffles

Bubble waffles kan bedst beskrives som en mellemting mellem en belgisk vaffel og en traditionel

isvaffel. den sprøde vaffel, med de mange luftige bobler, fyldes med is og kan blandt andet pyntes

med frugt og forskellige toppings. kombinationen af is, topping og bubble waffle giver den
perfekte smagsoplevelse for den dessertelskende.

“We haVe a waffle

you cannot refuse”

 

fruIty dream

En sprød bubble waffle toppet med en symfoni af friske bær, læKker is og tutti-frutti- krymmel. en sikker vinder på de sociale medier.

sweet n’ saltY

Til dig som har en sød tand, men stadig bliver fristet af saltet lakrids.

smag den perfekte kombination af sprød vaffel, blød softIce, sød jord- bærsauce og saltet lakridskrymmel.

“may the waffle be with you”

bubbledog

Bubbledogen er lækker at se på, nem at spise og lige så sprød og smag- fuld som bubble wafflen. hver bId er en perfekt kombination af vaffel og is. Bubbledog laves af samme bubble waffel-mix Og og på samme vaffel- jern, og det eneste i skal tilkøbe, er bubbledog-emballage for at få jeres bubbledogen ind i jeres sortiment.

Waffle bites

Lækre, luftige og sprøde vaffelbider i en bakke med is og toppings. Ligesom vores andre vaffelkoncepter er den nem at tage med rundt og spise af, og visuelt er det også en sikker vinder på de sociale medier. Waffle bites er god til alle – lige fra familier og par, som gerne vil dele en snack på farten, til den vaffelelskende iskunde.