multi discipline services

voor al je digitale en creatieve projecten

Website onderhoud

Een mooie website goed laten onderhouden

Webdesign en -ontwikkeling

Een mooie mobielvriendelijke website laten maken

webhosting / domeinnamen

Een mooie plek en naam voor je eigen website

Logo, flyer ontwerp

Een mooi logo, flyer, visitekaart, briefpapier, enz. laten ontwerpen en maken

Computerhulp

Je laten helpen bij computerproblemen, zowel online als offline

Video voor bedrijf/event

Een mooie video voor je bedrijf, event, organisatie of product laten maken

MDS Nederland voor het geruststellend uit handen geven van al je digitale en creatieve zorgen

Een mobielvriendelijke website

Natuurlijk wil jij ook dat je website goed te bekijken is op zowel je beeldscherm als op je mobiele telefoon. Maar ook op je iPad tablet of je Samsung tablet. Daar testen wij op en zorgen dat je bedrijf er mooi opstaat op alle apparaten.

hosting en een mooie domeinnaam

Zeker voor SEO is het belangrijk dat de webhosting goed verzorgt is opdat je website snel is en goed vindbaar. Een goede domeinnaam is daar zeker zo belangrijk bij. Goede hosting en domeinnaam zorgen er samen voor dat je vindbaar bent en je omzet stijgt.

goed onderhouden van je website

Als je kozijnen en andere delen van je bedrijfspand niet goed onderhoud gaat dat je uiteindelijk veel geld kosten. Met een betaalbaar onderhoudscontract blijft je website veilig draaien en is het altijd voorzien van de laatste gecontroleerde updates.

het ontwerp van je project is bij ons in goede handen

testomonials

Wat vinden de klanten van MDS Nederland

Dini Heemskerk-de Boer

Contextueel Therapeut

Praktijk voor Persoonlijke Groei

www.nunspeet-therapie.nl

Het maken van een website is een boeiend proces.

De info die MDS hierover geeft is duidelijk en bied heldere informatie. Door middel van geformuleerde vragen ontstaat er een beeld hoe je de website kan opbouwen en hoe deze er uit komt te zien. Herman begeleidt je in dit proces; hij luistert goed en is helder in zijn uitleg, beantwoord vragen wanneer je deze hebt. Ik dacht een website die maak je zo wel even. Herman maakte mij duidelijk dat de website je visite kaartje op het internet is, maar dan net iets meer…. Dit laatste typeert MDS. Het is Herman zijn specialiteit dat hij op een taalkundige wijze de website toegankelijk en functioneel maakt voor een groot publiek (of voor vele doelgroepen).

Jan Willem Veenhuis

Jan Willem Veenhuis Dienstverlening

Audio Verhuur Zwolle

www.audioverhuurzwolle.nl

Hij heeft een nette zakelijke website ontworpen.

Mijn website audioverhuurzwolle.nl heb ik door MDS laten verzorgen. Ik heb een paar gedachten en steekwoorden overgedragen en daar is Herman vervolgens me aan de gang gegaan. Hij heeft een nette zakelijke website ontworpen, waarbij diverse onderwerpen overzichtelijk worden belicht. Het ontwerp, de navigatie, de inhoud en de kleursamenstelling ziet er goed uit, en de prijs is netjes!

Webdesign - en ontwikkeling

Samen ontwikkelen en ontwerpen wij de website die past bij je bedrijf en organisatie. Het eventueel aanwezige design van uw huidig bedrijf nemen we mee in het ontwerp of wij ontwikkelen het logo e.d. ook voor je bedrijf.

Computerhulp online of op locatie

Eerste hulp bij problemen met uw PC of laptop met OS Windows of Linux. MDS kan kleine problemen snel oplossen bij u thuis of eventueel via een online verbinding met speciale software.

Webhosting en domeinnamen

Zonder webhosting en een domeinnaam geen website. En daarom biedt MDS Nederland ook de mogelijkheid om de webhosting en domeinnaam geheel zorgeloos voor je te regelen.

Video voor uw organisatie of event

Leuke en informatieve video voor je bedrijfspresentatie? Dat is nu voor een zeer aantrekkelijke prijs mogelijk! Met een geschikte scenario voor de video hebben wij binnen korte tijd je bedrijfspresentatie of productvideo beschikbaar.

Websiteonderhoud/ onderhoudscontract

Voor het onderhoud van je website hebben wij drie verschillende onderhoudspakketten. Van BASIS, STANDAARD tot een PREMIUM onderhoudspakket.

Ontwerp van logo, flyer en meer ...

Een mooi logo voor je bedrijf of organisatie. Of een flyer voor het onder de aandacht brengen van je evenement of product. Handig, dat allemaal onder één dak bij MDS Nederland!

We zijn er om je te helpen!

Adres

Vliegenstein 42
8051 VE Hattem

Openingstijden

Ma. t/m vr. : 10:00 – 17:30 uur
Za.: 11:00 – 13:00 uur
Zo.: Gesloten

Bel ons

+31 6 360 18 306

Email ons

info@mdsnederland.nl